Kurum Adı : Mimar Sinan İlkokulu
WEB Adresi : http://mazgirtmimarsinanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Darıkent Caddesi 62800 Mazgirt / TUNCELi

VİZYON
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir

MİSYON
ğrencilerimizin; • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını • Çevresi ile iyi ve olumlu ilişki kuracak davranışları kazanmalarını • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini • Çağın gerekli ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini • Liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 68
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.30-14.30
Derslik Sayısı : 4 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Okulumuza ait lojman bulunmayıp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ait 5 katlı kaloriferli lojman bulunmaktadır.
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :